Ajankohtaista

 

 

Osakkaiden lainaosuus

Osakaskohtaisen lainaosuuden kuoletusmahdollisuus on seuraavaksi joulukuussa 2024 ja sen jälkeen kesäkuussa 2025.

 

 

Arkisto

 

Yhtiön viestintä ja tiedottaminen

Yhtiön käyttämät tiedotuskanavat ovat

Hyvän tiedottamisen käytännön mukaisesti kaikissa tiedotuskanavissa ei julkaista kaikkia asioita, esimerkiksi yhtiön sisäisiä asioita ei käsitellä sosiaalisessa mediassa. Vuosikokousten viralliset tiedotuskanavat ovat ilmoitustaulut, verkkosivut ja osakkaan antama tietoliikenneyhteys (sähköpostiosoite, puhelinnumeron kautta käytössä oleva kirjallinen viestintäyhteys eli tekstiviesti tai whatsapp, sosiaalisen median kanavat eli messenger tai muu, tai jakelupostiosoite, jos mitään sähköistä kanavaa ei ole osakkaalla käytössä). Yhtiö ei vastaa osakkaiden henkilökohtaisten tietoliikenneyhteyksien toimivuudesta tai ajantasaisuudesta, jos osakas ei ole yhtiötä tiedottanut muutoksista. Osakas myös vastaa itse sähköpostinsa lukemisesta ja jaetun aineiston tulostamisesta. Kaikki verkkosivuille ladattu aineisto on vapaasti ladattavissa ja tulostettavissa.

Hallitus vastaa yhtiön viestinnästä. Kaikki tiedottaminen pyritään hoitamaan niin hyvin ja nopeasti kuin osataan, voidaan ja ehditään. Toivomme rakentavaa palautetta ja otamme vastaan kehitysehdotuksia esim. sähköpostitse os. luodon.siirtolapuutarha@gmail.com.

 

KKOY lyhyesti

Keskinäinen Kiinteistöosakeyhtiö Luodon Siirtolapuutarha, KKOY, omistaa siirtolapuutarhatontin Porin kaupungin Hevosluodossa (59. kortteli 1, tontti 1. Kiinteistötunnus 609-59-1-1 ). Tontin pinta-ala on 56.411m2 ja tontin osoite Hevosluodontie Pori.

KKOY:n omistamalla alueella sijaitsevat siirtolapuutarhapalstat (l. mökkipalstat).

KKOY:lla on vuokra-alue määräalasta Porin kaupungissa sijaitsevasta tilasta Pori I 609-403-1-18. Määräala koostuu yhdeksästä eri lohkosta ja niiden yhteispinta-ala on 9279 m2. 

Yhtiön toiminimi on Keskinäinen Kiinteistöosakeyhtiö Luodon Siirtolapuutarha ja kotipaikka Pori. Yhtiömuoto on osakeyhtiö, ei siis keskinäinen kiinteistöosakeyhtiö nimestään huolimatta.

Osakeyhtiön Y-tunnus on 2852605-5

Lisätietoja sähköpostitse: luodon.siirtolapuutarha@gmail.com, katso muut yhteystiedot välilehdeltä "Yhteystiedot".