Ajankohtaista


Viikkotalkoiden talkoovastaavia tarvitaan

Kauden maanantaitalkoot tarvitsevat talkoovastaavia, jotta tehtävät saadaan hyvin jaettua ja tarvittavat työt tehtyä. Kerhomajan ilmoitustaululla on talkoovastaavien lista, jonne voit kirjata oman nimesi haluamallesi maanantaille. Jokaisesta kerrasta saa 3 tuntia talkoita!


Aluekatselmus

Hallitus tekee aluekatselmuksen keskiviikkona 14.6.


Kesätyöntekijä

Luodon kesätyöntekijä Jussi on aloittanut 29.5. Hänellä on käytössään puhelin, josta tavoittaa työaikana, puh. 0403667767. Kauden työtehtävät määrittelee kunnossapitotiimin vetäjä, mutta jäsenet voivat olla kesämieheen yhteydessä esimerkiksi lainauksissa (telineet, oksasilppuri, pensasleikkuri).


Saunakausi 2023

Sauna lämpiää tällä kaudella seuraavasti:

  • maanantaisin miehet klo 20-21, naiset 21-22
  • keskiviikkoisin ja lauantaisin miehet klo 17-19, naiset 19-21.30
  • juhannuksen sauna perjantaina (ajat kuten lauantaina)
  • Suuri Saunapäivä 22.7. jäsenille perheineen


Avoimet puutarhat -tapahtuma

Osallistumme tänäkin vuonna valtakunnalliseen Avoimet puutarhat -tapahtumaan su 9.7. Tällöin alueella auki useampia pihoja sekä kaupungin herttaisin kesäkahvila! Jos keltaista merkkiviiriä ei vielä löydy mökiltä, niin sellaisen saa yhdistyksen tiedottajalta, kun ilmoittautuu mukaan tapahtumaan.


Rottatorjunta

Rottatorjuntaa on toteutettu tehostetusti viime syksystä alkaen. Nyt on hyvä jokaisen tarkastaa, että omat kompostorit on suojattu pieneläinten pääsyltä, jos ruokajätettä kompostoi omalla palstalla. Mieluiten kaikki ruokajäte toimitetaan biojäteastiaan Hevosluodontielle. Havutien puutarhajätealueelle ei saa viedä mitään ruokajätettä!

Omalla palstalla tulee siivota pois kaikenlaiset lautakasat ja tavararykelmät, jotta haittaeläimet eivät tee niiden suojaan pesiään. Luonnonvaraisten eläinten ruokkiminen, mukaan lukien siilit, on kielletty koko alueella.


Soraa tarjolla

Jäsenille on tarjolla soraa, 3 € / kottikärry. Sorakasat (2 kpl) löytyvät perinteisesti parkkialueilta, ja Asteritien päässä on aiempien vuosien mukaisesti postilaatikko, josta löytyy merkintävihko sorakuormaostoille.


Arkisto


Vuosikokous 6.5.2023

Luodon Siirtolapuutarhayhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin la 6.5. Kokouksen olennaisimmat asiat löytyvät tiivistelmänä tämän sivun alalaidasta itselle ladattavana tiedostona.


LSPY:n etusopimukset

Luodon Siirtolapuutarhayhdistyksellä on kolme etusopimusta jäsenten hyödynnettäväksi;

- Prisma Rauta on toimittanut yhdistykselle uudet etukortit, joita jaettiin KKOY:n yhtiökokouksessa, kortteja jaetaan myös alkukauden tapahtumissa (ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin)

- K-Raudan ja Porin Konekeskuksen edut saa näyttämällä yhdistyksen jäsenkorttia

Etusopimukset koskevat K-Raudan ja Prisma Raudan osalta vain Porin myymälöitä. Täsmälliset edut voit tarkistaa tämän sivun alalaidassa olevasta itselle ladattavasta liitteestä.


Yhdistyksen viestintä ja tiedottaminen

Yhdistyksen käyttämät tiedotuskanavat ovat

Hyvän tiedottamisen mukaisesti kaikissa tiedotuskanavissa ei julkaista kaikkia asioita, esimerkiksi yhdistyksen sisäisiä asioita ei käsitellä sosiaalisessa mediassa. Myös yhdistyksen ilmoitustauluilla on keskenään erilainen rooli. Vuosikokousten viralliset tiedotuskanavat ovat ilmoitustaulut ja verkkosivut, mutta jakeluaineistoa lähetetään myös sähköpostitse. Yhdistys lähettää sähköpostin niihin osoitteisiin, jotka jäsenrekisteriin on annettu; yhdistys ei vastaa jäsenten henkilökohtaisten sähköpostiosoitteiden toimivuudesta. Jäsen myös vastaa itse sähköpostinsa lukemisesta ja jaetun aineiston tulostamisesta.

Jäsenrekisterissä olevia jäsenten puhelinnumeroita käytetään vain äkillisissä tarpeissa, jos muuta nopeaa yhteydenottotapaa ei ole käytettävissä. Yhteystietoja ei anneta eteenpäin edes hallituksen sisällä ilman erillistä lupaa tai merkittävää äkillistä ja perusteltua tarvetta.

Hallitus vastaa yhdistyksen viestinnästä.
Kaikki tiedottaminen pyritään hoitamaan niin hyvin ja nopeasti kuin osataan, voidaan ja ehditään. Toivomme rakentavaa palautetta ja otamme vastaan kehitysehdotuksia esim. sähköpostitse os. luodon.siirtolapuutarha@gmail.com.